Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Grydebrød
Bagning

Grydebrød

Vidste du at, du kan bruge din støbejernsgryde til andet end at lave simreretter i? Vi har bagt et brød i en støbejernsgryde og det blev over alle forventninger! Det er også kendt som grydebrød. Det er sprødt men saftigt og luftigt og har en tynd skorpe. Helt perfekt!

Det vi har lavet her, passer til en gryde på 24 cm, diameter, skal kun hæve i en time og bages i 35 min.

Det er vigtigt lige at huske, man endeligt ikke skal smøre gryden inden man kommer dejen i! Du kan evt. komme lidt mel på dejen eller kerner, hvis man vil have det. Det kan også være med til at brødet slipper en smule lettere, når det er færdigt.

Se flere indlæg

Affaldssortering
Affaldssortering

Affaldssortering

Har du hørt om www.nemaffaldsservice.kk.dk? Det er en hjemmeside hvor man kan slå op, hvis man ikke ved hvordan man skal sortere en ting, der skal smides ud. Hvis du fx. er i tvivl om hvordan du af...

Læs mere
Bagning på bagestål
Bagning

Bagning på bagestål

Bagning er blevet et helt fænomen her under corona nedlukningen, også hjemme hos mange af os. Vi er et par stykker der har købt et bagestål og det giver simpelthen de lækreste, luftigste og sprødes...

Læs mere