Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bagning i hævekurv
Bagning

Bagning i hævekurv

Bagning er blevet et helt fænomen under corona nedlukningen og er det stadig i stor stil. Hvis du stadig gerne vil prøve kræfter af med en hævekurv, har vi et par forslag til dig her. Vi har nemlig samlet nogle af dem, vi har i butikken og på vores webshop, lige her i et lille opslag!

En hævekurv er fantastisk til efterhævning af et brød, så får det en virkelig fin overflade og en sprød krumme. Hvis man bruger kurve af træ, er det vigtigt at drysse en masse mel i kurven og på brødet, inden det kommer i hævekurven. Derefter er det vigtigt at trykke det godt ned i hævekurven, så brødet tager form efter kurven.

Patisse hævekurv:
HÆVEKURVEN FRA PATISSE er aflang og måler 28 x 13 cm. Den bruges til at hæve brødet i, inden det skal bages. Det giver brødet en saftig og luftig krumme, når det hæver i en kurv, samtidig med, at det hjælper brødet til at holde formen. Når dejen har hævet i kurven, er det vigtigt at den bliver vendt ud på en varm bageplade eller BAGESTÅL, som har nået temperaturen 250ºC. Derefter skal brødet bages som anvist i den opskrift du bruger. Den kommer også i STØRRELSEN 41 X 15 CM.

Hvis du er mere til en RUND HÆVEKURV, har Patisse også lavet en rund. Den har en diameter på 25 cm. og bruges på samme måde som den aflange.

Og vi kan ikke sige det nok! Husk at komme godt med mel i hævekurven, hellere for meget end for lidt!

Lékué breadmaker:
Hvorfor ikke have en hævekurv der kan bruges som en skål, en hævekurv og en brødform? Den er god nok. Mindre opvask og mindre svineri i køkkenet. LÉKUÉ BREADMAKEr er en fantastisk opfindelse.

Den er designet med det formål at man kan lave brødet og bage det i samme form. Bland blot alle ingredienserne i skålen, som er lavet af silikone, ælt dejen i skålen, lad dejen hæve i skålen og bag derefter brødet i skålen. Så hvis du bager meget, elsker duften af hjemmebag og gerne vil slippe nemt uden om rengøringen, så er den HER breadmaker lige noget for dig!

Den tåler temperaturer fra - 60ºC helt op til 220ºC. Derudover følger der et lille hæfte med, hvori der er opskrifter man kan prøve af - og vi skulle hilse og sige at der er et par gode iblandt!

Se flere indlæg

Fermentering
Køkken

Fermentering

De sidste par år er fermentering blevet enormt populært. Mange fermenterede fødevarer kender vi fra vores dagligdag. Det bruges fx til at lave mælkeprodukter som yoghurt og ost. Det bruges også til...

Læs mere
Flødeboller og bolcher
Bagning

Flødeboller og bolcher

Har du bare rigtig meget lyst til at lave dine egne FLØDEBOLLER eller starte dit eget lille BOLCHEKOGERI? Så er den lille drøm slet ikke så langt væk. Vi har nemlig fået nogle starterpacks hjem, so...

Læs mere